Patients

We are in the starting block to serve you

Contact

How can we help you?

Are you a high performance or elite or professional athlete with a medical problem of your musculoskeletal system?

The ACES team is ready to serve you. See below the testimonials of your fellow athletes on their experience with the ACES team.

Please notice that medical consultation of the ACES team requires a referral letter from your physician. If you have one, hit the ‘Contact’ button to make an appointment.

Flow of your medical consultation

The illustration to the side indicates the flow of your multidisciplinary medical consultation.

I. Please go to the Academic Medical Centre, Meibergdreef 9, Amsterdam by your own transportation means. When it is your first visit, you need to get a patient pass to be made at A0. This requires you to bring a photo ID, your healthcare insurance pass and the referal letter. More info (in Dutch)

II. If you require an X-ray continue to Radiology at C1

III. If you require a MRI continue to Radiology at Z0

IV. Once medical imaging has finished, continue to A1 at the policlinic of ACES to receive your medical consultation

V. You can pick up a CD with your medical images at C1

Testimonials

Dank voor de goede behandeling en de hoge zorgkwaliteit in het AMC! Door hard te werken en veel te trainen is het doel nu mentaal en fysiek de top te gaan halen!

Bas Otten, Speed skating

Goed verzorgd, snel geregeld: Daley business in het AMC

Daley Sinkgraven, Soccer

From the surgery table to the London Olympic Arena in less than nine months AND in the best shape I’ve ever been! Thanks to the best sportsmed team I’ve ever had.

Celine van Gerner, Gymnastics

Door vakmanschap in het AMC weer supersnel fit

Frank de Boer, Soccer

Sport is belangrijk voor je ontwikkeling als mens. Samen werken met een team aan het ultieme resultaat of gewoon een gezond lichaam.

Henk Grol, Judo

Geen horde is te hoog?!

Sharona Bakker, Athletics

Geslaagde operatie achter de rug. De mensen in het AMC waren héél vriendelijk en alles is me erg meegevallen. Nu tijd om te revalideren en dan zorgen dat ik sterker terugkom!

Indy Groothuizen, Soccer

Na 2 jaar met veel pijn spelen eindelijk de juiste diagnose en binnen no-time een operatie in het AMC! Super bedankt, door jullie weer in staat nieuwe doelen na te streven!

Jesper Jobse, Basketball

Een ommekeer in m’n sportbeleving is de operatie uitgevoerd door het ACES team in juli 2014. Ervóór jarenlang niet kunnen hardlopen door een slepende achillespees blessure. Na best een intensief revalidatietraject hardloop ik nu pijnvrij. Ik loop komende maand een halve marathon. Dit had ik niet durven dromen.

Ellen van Langen, Athletics

Het liefst ben ik hier natuurlijk helemaal niet te vinden… Behalve wanneer ik geblesseerd raak, dan is ACES voor mij “the place to be”. Het is heel fijn om te weten dat ik hier snel terecht kan en dat er sportminded over wordt (mee)gedacht, zodat ik zo snel mogelijk weer hersteld ben en andere judoka’s weer op hun rug kan proberen te gooien!

Kim Polling, Judo

Na de blessure is er snel gehandeld om geopereerd te worden. Als topsporter wordt je begrepen, niet alleen voor de operatie maar ook in het revalidatieproces blijft er nauwe betrokkenheid.

Sharon Beld, Basketball

Smile, go out there and remember, you are fantastic!

Dennis Licht, Athletics

Ik kom al jaren voor verschillende blessures bij het ACES team in het AMC. Als je zo snel mogelijk, op een goede manier wilt herstellen, dan ben je hier aan het juiste adres. Het ACES team bekijkt wat het beste is, stelt iedere keer de juiste diagnose en geeft goed advies. Dit jaar ben ik geopereerd aan mijn meniscus. Ik weet dat ik in goede handen ben.

Frank Rijken, Gymnastics
Als je pijn hebt en geblesseerd bent hoop je op de beste behandeling en beste afloop. Dat heb ik gevonden bij het AMC. Dank jullie voor al jullie goeie zorgen.
Ruud Gullit, Soccer

“You only live once, so I try to live it twice”

Bart Deurloo, Gymnastics

Dankzij het topsport gerichte meedenken en de uitgebreide hulp en nazorg van het AMC kan ik alles geven om van mijn dromen weer werkelijkheid te maken.

Delaila Amega, Handball